abidfahmizan My first experience being a hockey goalkeeper. We lost at Round 16. Kisas Indoor Hockey 2014 @ Real Arena. 2w

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Zaman muda muda satu ketika dahulu. Hari Kemerdekaan pada tahun 2002. I was 4 years old with my father 3w

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan #Throwback yesterday @ Merdeka Drag Race. 3w

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Merdeka Drag Race 2014 Championship @ Jasin just now. Won the 4th place category 1.6 and had so much trouble with the engine. But we made it to the Semi Final. Been here from 5pm until 2am and still counting. Tak tau bila nak balik. Mata dah kuyu hati pun layu. #MerdekaDragRace14 3w

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Sian aku hanya dapat melihat daripada celahan tingkap bilik ku kerana malas untuk keluar daripada bilik ku. 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Haji Abu All Boys Association 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Rindu gila sia masa ni. Baru beli monopod terus berjimba-jimba bagai. Ada masa, kita buat trip lagi. #throwback 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan With my only pakcik yang belum kahwin kihkihkih #raya14 2mon

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Abid F. Zan
abidfahmizan Selfie awal pagi hari raya #Raya14 2mon
  •   nqbrsln Peh rambut diaaaaaaaa 2mon
  •   abidfahmizan @nqbrsln happy birthday mok!!! 2mon
  •   nqbrsln Kau baru nak wish birthday bid . Hahaha majok ah ngan kau cehhh mekasih 2mon
  •   abidfahmizan Ala mok keje nak majok je makin comel ah hahaha @nqbrsln 2mon
  •   nqbrsln Hahaha mampus kau lah pantat hahahaha camat awy waye bid 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Ni kampung tang mana aku tak tau. Buat kat tengah jalan hahaha. Macam nak berperang katekoo. Btw, selamat hari raya maaf zahir dan batin 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Raya 201 berapa aku tak ingat. #throwback 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan With @nqbrsln @ KLCC 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Ghetto Gusta @ KLCC #GG 2mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Bowling @ Mahkota Parade just now. 3mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Tak habis lagi upload. Bukan selalu. #tb #FamilyDay14 3mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Pertandingan Suami Memakaikan Tudung Isteri. Dengan berbekalkan hanya kain dan butang, para suami diberi masa beberapa minit utk melakukan sedemikian. Ada style Najwa Latif, Hana Tajima, Yuna dan sebagainya. Top left: pemenang. #tb #FamilyDay14 3mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Jet2 tough sikit. #tb 3mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Last night @ Janda Baik #FamilyDay14 #bbq 4mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Family Fun Day @ Janda Baik #selfieaddict 4mon
  •   pqahazhar Syamin mmg sedaya upaya nak menyelit.haha. lain kali tangkap gambar dia sekali @abidfahmizan 3mon

» LOG IN to write comment.

abidfahmizan Bumblebee and the producer of the movie. 4mon

» LOG IN to write comment.