psxjho 2w

» LOG IN to write comment.

psxjho Goalkeeper?
Goalkeeper.
Champion?
Second.
2w
  •   psxjho @snjvevo well jangan nak judge org sangat. Kau pun kaki bangku sibuk citer pasal bola. Bodoh ke? 2w
  •   snjvevo Aku pun still better than mignolet. Everybody still better than mignolet 2w
  •   psxjho @snjvevo turun futsal la sini nak tengok budak bangku mcm kau main 2w
  •   snjvevo Sekarang tengah cuti 2w
  •   psxjho @snjvevo one word. Bacul 2w
  •   snjvevo Eh aku turun sekarang dengan lampu takde budak takde. Orang tak panggil bacul dah orang panggil BODOH 2w
  •   mrfarhanjalil BOKO. Botak saiko 2w
  •   jaiadiputra Pehhh bid.rambut mu seluas padang .rata dan halus 2w

» LOG IN to write comment.

psxjho "Because you dont know how does it feel when you stopped in the middle of nowhere, lost and cannot be found, and the moment when your friends came by and take your hands, to lead you out from all the mess that you had to go through." 2mon

» LOG IN to write comment.

psxjho "Bila dapat bahagia, gunakanlah masa yang ada dengan ceria. Hilangkan segala dusta, buanglah apa yang sia sia, kerana pada suatu hari semua ini hanyalah sengketa, kehidupan yang nyata akan jadi bahagia." 3mon
  •   aimankamal98 Caption win 3mon
  •   aimankamal98 Muka sakit habis haha 3mon
  •   cikizzahmokhlas Bila dapat makan saat bebudak disaat bebudak lain tido, gunakanlah muka lapor utk smpati hahahaha. Throwback 3mon

» LOG IN to write comment.

psxjho "Kabur. Biarkan kisah lama terkubur. Cerita baru kita pada esok hari, segenap memori kita lupuskan terus, jangan kau tercari cari, dimana jalan yang lurus." 3mon

» LOG IN to write comment.

psxjho "Bukan selalu dapat drive kereta racing, bla pun dah macam pelesit." 3mon

» LOG IN to write comment.

psxjho "Sekarang aku sudah kerja. Jangan kau kacau aku kerja." 3mon

» LOG IN to write comment.

psxjho Bersama Muadz Luqman Adnan Tarmizi. Dinner batch 2014 :D 3mon

» LOG IN to write comment.