Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Aku jatuh cinta dengan kamu #ZIZANRAZAK #JATUHCINTA 18min

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Im here..di mid valley bersama ztf tuk tonton WEREWOLF DARI BANGLADESH #werewolfdaribangladesh 23h
  •   beefreestore Anda peminat jam, perfume, Kasut? Jom visit Ig i , mcm2 kita jual. Murah dan berkualiti ye 3h
  •   farisshufri Abg @zizanrazak869 .. Sye nk sngat2 join fans abg .. Tpi x pndaii .. Bju pun dh ade .. Sye org yg jumpe abg malam ahad tu dkt kg durian burung .. Yg ajk abg selfie tu 2h
  •   fredrick_bajeng Zizan,u are always number 1 bro..i am from sarawak..ur fans..from sarawak..my message for u is,always be patient and keep cool bro.. 2h
  •   bybellasofea Yg inginkan fesyen2 muslimah trendy, jom singgah my ig:-) 2h
  •   muhdafifzahed FOLLIWME AND BOOM MY WALL I WILL DO SAME AS YOU 2h
  •   aizatafiq9 followback @zizanrazak869 2h
  •   brandss_outlet Tshirt Original Murah Here!!! 27min
  •   themanikkecil JANGAN OPEN ig saya 16min

» LOG IN to write comment.

Video Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 TEMUJANJI DI MID VALLEY MALAM INI JAM 8 PM UNTUK TAYANGAN HARI PERTAMA WEREWOLF DARI BANGALADESH.. AMARAN INI DITUJUKAN KEPADA SESIAPA SAJA YANG BERADA DISEKITAR KUALA LUMPUR MAHUPUN DI SELURUH MALAYSIA.. ANDA SEMUA DIJEMPUT HADIR... #werewolfdaribangladesh #zizanrazak #ztf #kualalumpur #malaysia 1d
  •   turtlerun Banar! @nikaa09 @16grou 12h
  •   kays_jeans Jeans murah? Branded? Visit my ig 10h
  •   tyka_nasa Jom buat side income .. Sampai bila nk harapkan duit parent/gaji ? Jom join biz yg tgah meletup skrg ni .. Hnya bermodalkan rm20 sahaja dan sesiapa sahaja boleh join .. Visit my ig 10h
  •   zrlovers Kacaknya abang 9h
  •   cara_buat_duit_pantas_ nak xincome rm 200 sehari..mudah sgt! 9h
  •   the.sharifah.tabita.queen Promo..promo..Tabita original here..100% guarantee berkesan.. trial pack serendah rm90 sahaja..jom dapat kan segera.. free consultation sampai muka licin dan gebu.. 5h
  •   petibajumy Inner neck berdagu aljannah anti tembam here! Sasa instant shawl cotton lycra here, boleh beli borong. Dan macam2 lagi 3h
  •   mohamad_asyraaf_aiman Tdo ckup tdo lah tu 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Bersama @intrendmalaysia utk isu akan dtg...tunguuuuu #comedian #entertainer #pelawakmalaysia #intrendmalaysia groomed by @lovelylily66 styled by @veliciousvass picture taken by @ashraf_rahman9 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 harga terbaru kami untuk 3 hari... Arena Merdeka,Dungun, Terengganu...
1) standart booth. (7x8) = RM400
2) F&B booth. (8x8) =RM450
3) premium booth.(10x10) =RM550
4) platinium. (10x10) =RM800
5) Diamond. ( 20x20) =RM1300
untuk keterangan lanjut hubungi /whatapps 0139962622(lya). 0199014774(lyn)
#mylinkfestival #zizanrazak #lokalah #syjual #bazaarpankil #malaysia @hafizarazak @zstarshop
2d
  •   gadgetinc_nonisism gadget murah,rare,branded,berkualiti follow us 1d
  •   koleksi_wangi Jom follow sy BRANDED PERFUME dubai 5 botol =rm 140 shj ! 1d
  •   korset_rm30_freepos Jom follow ig sy..korset murah2 jerr :) 1d
  •   darelcullens Zan.kabo nak delivery rojak?manenye? 1d
  •   _farissyazwan Hi All Follow Saya Jom Nanti Saya Follow Back Thanks Semua 1d
  •   kasehsukma_2015 Hye u olsss...follow kaseh laju2 ye..mcm2 ada kat ig kaseh..xrugi follow n rugi xfollow..thanx... 18h
  •   height_up_stokis Nak jadi lebih tinggi..? Jom follow ig sy :) 11h
  •   kays_jeans Jeans murah? Branded? Visit my ig 10h

» LOG IN to write comment.

Ludwig Z I Z A N R A Z A K
  •   commet_outlet Hi korang nak berstail macam wak doyok tp xthu mana nak shopping cepat usha IG commet_outlet sbb ada banyak brg2 yg stail pada harga berpatutan. 1d
  •   amyerabeauty56 NAK FLAWLESS?? CEK MY IG. AMYERA BEAUTY <3 1d
  •   mega_kenko Real stockist Fat burner mega 2.0 limited stock . Cod area seremban and pahang and free postage.. Ws +60133103510 1d
  •   khairulx bro pinjam moto 22h
  •   what_women_needs_ JAM TANGAN GRED A GRED AA GRED AAA !!! BONIA, DIESEL, SPORT, TISSOT, CASIO, CARTIER, CK, NIXON, PUMA, FOSSIL, RADO, OMEGA, ROLEX, LADIES, NIKE, MK, GUESS 21h
  •   jeana_azman Suka sgat tgok zizan pkai bju wrna putih.. loveit 19h
  •   cara_buat_duit_pantas_ jum buat side income.murah..harini join..harini duit masuj 9h
  •   nnndzrh His watch like same aje @hazriong 7h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Saya budak baek dia budak baek jadi kita bole baek baek... #BAEK #ZIZANRAZAK #joeflizzow @flizzow 4d
  •   rajajuniza94 semoga abg zizan tabah dan sabar menempuhi pelbagai cabaran .. sayang abg zizan 1d
  •   norsabiha93 @zizanrazak869 sabar abg zizan...be strong!!!!!!..abg zizan ttp terbaikkkk.....pedulikan apa org kata....apa y blaku ini adalah takdir dari y maha esaaa....semoga ada hikmah dsebalik kjadian ini...Allah sentiasa bsama2 dgn orang2 sabar...sabar tau...biar Allah ngn kita sahaja y tahu....apa y tjadi...dia lebihh tahu segalanya y tjadi......kami sentiasa sokong abg!!!!!!! 1d
  •   rara_atiraa betul tuu @norsabiha93 1d
  •   norsabiha93 @rara_atiraa ...tau tkpe...org boleh ckp mcm2 kat kita...tapi mereka tak tau apa y sedang kita lalui.....harap sgt abg zizan still tabah....dan pedulikan dgn kata2 y negatif y boleh mjatuhkan kita....bangkit kita jatuh kita hanya kerna Allah s.w .t dan org2 y masih perlu dan sygkan kita.... 1d
  •   ziqa_669 Allah pilih abg zan. Dalam beratus ribu juta manusia dalam dunia, Allah pilih abg zan untuk diuji. Tak rasa bangga? Allah uji sebab rindu.@zizanrazak869 23h
  •   zuri_ana_liza Always support zizan.. #BAEK 18h

» LOG IN to write comment.

Video Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Tolong la beli HELMET ni..rm 78 ribu sebijik.. #ZIZANRAZAK #helmet #idotshirt 5d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Merenung ke luar perahu..bayu bayu bertiup lembut..lihat sotong celup tepung.. #ZIZANRAZAK #TERENGGANU 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Tak tau nak caption apa sapa ade idea kasi #zizanrazak 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Usop Wilca melawan Werewolf? Biar betul? Werewolf ofkoslah dari Amerika Syarikat... Tapi kali ni Werewolf dari Bangladesh... Issh.. Kalau nak tau kesudahannya.. Jom beramai ramai kite lepak Movie Night Out bersama saya - Werewolf Dari Bangladesh.. Jom call number tertera untuk sesape nak join k.. #werewolfdaribangladesh #mamatkhalid #moviedayout #ztf #family #lepak #zizanrazak #kualalumpur #malaysia 1w
  •   hazwan_rosly Better ko stop laa nak maki org sana sini bro @acapsue aku nmpk ko mcm keyboard warrior je.. Relax aja bro... Semua org ada pendapat dan presepsi masing2... Aku faham ko nak defend zizan.. Tp relax aja.. Jgn nak mngelabah sgt... Chill.. Peace 2d
  •   acapsue @hazwan_rosly sy x mcm ko lha...sepatutnya ko lha yg keyboard warrior ok!!mulut suka ati nak puiii2 org..x perlu duduk minum utk kenal urg tp dari cara mengeluarkn perkataan puiii pun dha cukup untuk mengenali urg!!ko yg sepatutnya relax ok!! 2d
  •   hazwan_rosly Haaa so skg aku dah tgk mcm mna dan sapa yg jd blagak dan bodoh smbong nih.. Aku faham dan taw sapa diri ko yg sbenarnya... Aku relax dan x de hal dgn bdk hingusan mcm ko nih.. Hahaahahaha... Mental x kuat ke brader? Chillax ok @acapsue .. Kena blajar kawal diri tue dlu drpd nak backup zizan... Zizan pown x reply komen ko.. Ko yg beria ia nk jd hero.. Hehehehe 2d
  •   acapsue @hazwan_rosly kata2 ko soma nya ke laut lha...ko yg kena kawal diri tu k..jd hero x perlu sesiapa backup k!!yg penting ikhlas...x suka xpayah puiiihh urg k...ko sebenarnya budak hingusan..n ko sebenarnya bodoh sombong!!belajar menerima dari mem'puiiihh kn urg.. 2d
  •   acapsue @hazwan_rosly klu layan kata2 kelaut ko tu sampai tahun depan pn x abis!!okok @hazwan_rosly menang ahahaahaahah menang lha sangat...simpati adalah... 2d
  •   legend_158 chill @acapsue mamat @hazwan_rosly ni mmg bajet bagus pun kononnya dia taw semua hal mcm google la hahaha 2d
  •   hazwan_rosly Haa yes aku mamat google.. Ok gak sblm hambur kata kata aku google dlu.. Skurang kurang nya ada fakta yg aku dpt kt google tue @legend_158 .. Heheheh 2d
  •   legend_158 klu cari fakta yg positif bagus lah klu cari fakta yg negatif kurangkanlah, kesian la kat minda kau 2 asyik terima benda negatif pas 2 turun lah kat hati jadilah sifat iri hati, benci, hasad dengki so lu @hazwan_rosly fikir2 kan lah. 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Chak... haha malam ini Zizan nak kejutkan peminat istimewa dari Singapura. Nak tahu macam mana? Pastikan jangan kemana-mana malam ini ya. Saksikan episod akhir #ProjekCeria 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Best layan kepala diorg ni haha @im4ufm #zizanrazak #cicakman3 1w
  •   jefry900 Teres 1 Tkt Tmn Sri Kandi,Jln Sukepi,Telok Panglima Garang dibuka utk jualan. Harga jualan pemaju $255K.Lawati saya utk info lanjut 6d
  •   jualbelibaju Anda peminat fesyen korea? Jom visit ig saya kerana disini anda dpt melihat banyak pilihan baju korea yg akan dpt menarik anda utk perhatian anda 6d
  •   raja_peninggi_pelangsing Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) dalam 1 minggu ? cek ig kita PROMO DISKON 30dan FREE ONGKIR khusus minggu ini 6d
  •   zol_mumuscarves Tudung 4 segi dull satin @mumuscarves_zolumi 6d
  •   ziqa_669 Abg zan bykkan berdoa , solat hajad , berdoa bg hati emma lembut tuk trima abg blik spya hbungan abg n emma kmbali bhagia sprti dlu n kekal ke jinjang pelamin n akhirat nty !! Ameen...jgn putus asa Allah sntiasa brsama umatNya..#ZTF 4d
  •   bisnes_man nak buat bsnes on9 dgn hnya modal RM20? pm me or whatsapp 0196383085.. 4d
  •   adagayahavoc_tshirt_i_am_rm10 BAJU IAM SGT MURAH RM10 3d

» LOG IN to write comment.

Slumber Z I Z A N R A Z A K
  •   ziqa_669 Knpa abg zan lebih memikirkn kerjaya pd masa hdpn drpda memikir kebahagian kehidupan msa hdpan !! Tgk abg johan pandai bahagikn masa kerjaya & kebahagiaan msa hdapan..nnti bila da tua sapa nk jga abg !! Betul ckp johan "kawin la zan senang , ada org jga".saya doa kan abg zan tabah & kuat semangat hdapi ujianNya,semoga abg dpt jodoh yg blh bahagiakn & blh jga abg zan dgn baik.. 5d
  •   ady_funnyboy_ii Kawin lah zizan . Pikir panjang k . Jgan pikir pasal kejayaan jak . Msa hadapan harus pikir jugak , umur sudah meningkat .. jgan dh nk tua bru nk kawin.. 5d
  •   nhidayah970 klu xde jodoh abg zizan nk wat cm ne xkan nk kahwin gak kita kahwin ni sampai bila2 bkn 2.3 bln cerai paham@ady_funnyboy_ii 5d
  •   nhidayah970 tlong paham perasaan org lain gak 5d
  •   firdausfahmi95 Zaaaann!! Aku jmpa mu, mu xbuka tingkap ork??ahaha..smbong molek mu zan.. Mg naik TBB62 ork?? Aku jmpa mu mlam zan..klu mu ingat mu tahu ar zan.. @zizanrazak869 4d
  •   khairunnisaesya @zizanrazak869 kuatkan smangt. Sentiasa mintak ptunjuk dkt Allah jalan penyelesaian.. sentiasa tenang dalam stiap kputusn. Sya tahu siapa sy. Tapi sbgai peminat.. abng zizan kene sntiasa kuat. Orang lain xkn pernh berhenti nk jatuh kan abng. Just bersabar banyk 2. 4d
  •   cloud.adamnaufal nour ain beuty care set percubaan rm51 set exclusive 5 in 1 rm91... smua hrg termasuk postage 3d
  •   adagayahavoc_tshirt_i_am_rm10 TSHIRT IAM TERLALU MURAH RM10 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Teringat saya kepada 2 gadis pelancong yang bertukar memakai pakaian tarditional kerana ingin merasai pengalaman berjalan di landskap Kumano Kodo. Bila la dapat pergi sini lagi... Tapi apa-apa pun Matta Fair Jepun akan kembali lagi March ini! Nantikan kemunculan saya di sana! #jejakjepun #kumanokodo #visitjapan #japan #wheninjapan 1w

» LOG IN to write comment.

Video Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Pembawakan fashion dari jiwa di sambut baek dengan baek @itsfr @ziranabil @jozlynnhanania @flizzow 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Macam-macam hadiah dan kejutan yang Zizan lakukan untuk merealisasikan impian pesakit kritikal yang ingin sangat bertemu dengannya. Nak tahu apa dia? Jangan lupa saksikan Zizan dalam #ProjekCeria. 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Macamane lebam pun mata ku tetapi hidung ku tetap angkuh di situ #polisevo #zizanrazak 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Amat rugi sekirnya anda tak makan burgerbyte hari ni...kenapa..?? Anda sendiri boleh menjawab nya.. @burgerbyte #zizanrazak 1w
  •   _shashah Yummy 2d
  •   ha_fizah Trgnu bila nk buat 1d
  •   aunihuda Wehh lapar nyo lah!!! 1d
  •   mdtbang M A H A L 1d
  •   gomo_kelate Tidak berbaloi makan kat sini.. SANGAT MAHAL 1d
  •   membazir_makan_burgerbyte Kalau mahal tapi kenyang takpe lar.. 1d
  •   a.c.u.j.o.w.n.i.e.y Buat laa kat kuantan.... 7h
  •   a.c.u.j.o.w.n.i.e.y Rasa mahal sila makan bege otai, or bege ramlee or bege aper ape je la.... Mcd kalau smpai seratus pn murah lg... Kalau org melayu bt bege semua nya mahal... Bkn xde bege die yg satu set harga 13... Lbih kurang je ngan mcd or beger king... 7h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Assalamu'alaikum & selamat pagi.. Yang mane dah mula bekerja selamat bekerja k.. Yang masih bercuti.. #untunglahh.. Ahaha.. Just nak ingatkan kepada semua vendor & onlinerz kita hanya tinggal 4 minggu sahaja lagi untuk @mylink_link eps 3 di Dewan Arena Merdeka, Dungun Terengganu pada 27-29 Mac ini. Zizan Razak & Friends iaitu Elfira Loy Erry Putra Nomad Ally Kidal Ijad dan ramai lagi selebriti tanahair akan berkampong di sana.. Kita juga ada seorang yang teristimewa yang dijemput khas dari Mesir & beliau akan mengimamkan solat beramai ramai di MyLink Festival iaitu Sheikh Mohamed Abdul Hamid Kolib (imam yang dapat membaca Al Quran berintonasi Sheikh Shurim, Mishary, Maher Mu'aiqy) Inilah satu-satunya peluang hebat kepada semua vendor untuk medapatkan booth kerana tempat adalah terhad.. Hubungi 013-9962622 LIEYA / 019-9014774 LYNN untuk tempahan booth. Hadiah misteri menanti kepada vendor-vendor yang mendaftar. Jangan lupa untuk follow @mylink_festival @hafizarazak @zstarshop untuk mendapatkan info terkini k.. Muaahh!! #mylinkfestival
#eps3 #dewanarenamerdeka #dungun #terengganu #zstarshop #zizanrazak #elfiraloy #online #sayajual #vendor #lokalah #event #bazaar #instagram #pantaitimur #terengganu #malaysia
1w
  •   shaz91_bckt Iphone n powerbank ori, custom case , hoodies n sweatshirt vans, quilksilver murah gila kt sini! 1w
  •   ezyancouture jogger pants murah, free postage 1w
  •   mzharfa Nok jupe zizan 1w
  •   koleksi_meletop_new_design Jangan lupa usyar my ig menjual barangan laki n popuan cantik2 dan harga pon murah.. 1w
  •   what_women_needs_ kulit bawah lengan hitam? peha besar? Nak dagu bentuk V? Tgh cari MASK? Leher hitam? Hidap RESDUNG? SELULIT? Lengan menggelebeh? nak putih? Nak kurus? LELAKI & WANITA yg ade masalah ini DIALU ALUKAN 1w
  •   sukanstar.tv jom tgk video menarik hanya di sukanstar.tv 1w
  •   nasm_chanteqcollection Wahhh..kampung ku! 3d

» LOG IN to write comment.