zizanrazak869 Orang orang dungun..sungguh sporting..will miss u orang dungun.. #mylinkfestival #zizanrazak #zizan nantikan next #mylinkfestival @mylink_festival 5h
  •   nathrahhhh rasa nak balik dungun hari ni jugak nak jumpa zizan dkt dungun @hanissykess 3h
  •   shazhere83 Hantu selfiee 3h
  •   faizcarlos Perfume original murah best @perfumelocker dah restock...sapa lmbt rugi...heheh...murah2!!!very recommended 3h
  •   tyka_nasa Side income bermodalkan rm20 SAHAJA .. Visit my ig 2h
  •   puisi_cinta Like this, visit my IG 2h
  •   anessdbeauty jom putihkan gigi😬 2h
  •   barangpelik Barang rare sesuai untuk dewasaJom usha ig sy 2h
  •   jefry900 Teres 2 Tkt Tmn Cahaya,Kg Jln Kebun,Shah Alam dibuka utk jualan.Harga jualan pemaju $430K.Lawati saya utk info lanjut 11min

» LOG IN to write comment.

Amaro Z I Z A N R A Z A K

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Mylink festival di dungun..meriah..!! #zizanrazak #zizanrazak #mylinkfestival @mylink_festival 1d
  •   andy_syaf98 Wahhh,blik dungun xkabo...aahahha 8h
  •   aimirahim__ Mana korang ni tak nampak pun @mayyhanisah @nana_terem @hazwaninabila 😶 8h
  •   nana_terem Nie smlm punya la @aimirahim__ 7h
  •   shawlsarissa Tadi saya dengan @isell.iphone ada dekat situ jugakkk! try hard jugak nak selit dalam gambar ni tadi hahahaha 7h
  •   beauty_comprasshop TOUJOURS ADVANCED RM190, QU PUTEH RM195, SECRET SKIN KAWAII COLLAGEN SET JIHAN RM 140, SET NORMAL RM 115, ZOFEA BEAUTY SECRET RM120, DIANZ VIT RM 75,SNAIL WHITE RM 70,SATIN SKINZ RM 120 !! SEMUA TERMASUK POS FOR SEMENANJUNG !!!! 5h
  •   jefry900 Teres 2 Tkt Tmn Cahaya,Kg Jln Kebun,Shah Alam dibuka utk jualan.Harga jualan pemaju $430K.Lawati saya utk info lanjut 5h
  •   glamorousbeautyshop Nak perfume wangi 24 jam? Tringin nak pkai boots nmpak mahal tpi hrga murah? Visit & follow my IG now! 5h
  •   ekin_on9shop SATIN SKINZ RM110 TERMASUK POS HERE!! 4h

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 KEJADIAN ANEH..!! setibanya sy di KLIA niat ingin selfie..tiba tiba makhluk aneh melintas... #zizan #zizanrazak 2d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Ade sesiapa pandai huraikan maksud di sebalik gambar ini..? #zizanrazak #zizan #bangkok 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Terima kasih @nureenaisyah kerana bawak kami jejalan di kota bangkok ini..will miss u..jaga diri ok..kami akan datang lagi.. #bangkok #zizan #zizanrazak 3d
  •   zulqarnainjefry Bina rumah banglo ibs di tanah anda 5 blik 3 blik air 4k sqft,2 tingkat,di seluruh malaysia harga promosi $290k sila lawati ig saya utk maklumat lanjut. 2d
  •   zakiriiin Mahu besar?mahu sado?minumlah air limau bali,kehkehkeh 2d
  •   imansuhardy Thats my sister 2d
  •   handbag4u_syg Jommm ushaa2 handbag baru! pelbagai GRED, pelbagai JENAMA, bonia, lv carlo rino, victoria beckham, guess, gucci prada n BYK lagi!! KONPEM MELELEH TGOK!!! for GUYS yg tgh cari hadiah pun boleh usha handbag kat sini k 1d
  •   yusz_yusuff Barang Puma Original 19h
  •   multi_products_store mai2! powebank pineng 20 000mAh original dgn skali warranty setahun..Hanya Rm110 include postage!! Grab it! 18h
  •   sya_amyra Abg zang! Malam kakrang mari singgoh kedai luu... malam xdok ye~ 15h
  •   amirulhzq Visit ig @nureenaisyah for hipster poses. Memang terbaik di bkk! 7h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Peluang untuk membawa pulang iPhone6 percuma !
jom daftar sekarang.
layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya.
Cepat rebut peluang ini !!
Tarikh tutup sehingga 9April2015
3d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Papan luncur bertayar..selamat pagi semua..besok jangan lupa jumpa zizan di mylink featival dungun terengganu..hahaha #mylinkfestival #zizanrazak @mylink_festival 3d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Apa kedai ni xpaham ke muka aku ni ganas.. air ade bunga orkid plak di kasi nya...!tak linkkk langsung..!! #zizanrazak #zizan #bangkok 3d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Kemasamam muka ini membuktikan lapar itu sudah tiba.. 3d

» LOG IN to write comment.

Ludwig Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Its a wrap for kitkat commercial.. #zizanrazak #zizan #kitkat #bangkok 3d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Nak ???
jom daftar sekarang dan menangi sebuah IPHONE 6 !
layari www.zizanmall.biz dan ikuti langkah seterusnya.
Cepat rebut peluang ini !!
Tarikh tutup sehingga 9April2015 #InstaSize @zizanrazak869
#zizanmall
4d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Pergi kedai beli rokok...kedai hilang...hahahahahahha..!!!! #zizanrazak #zizan #kitkat #bangkok #thailand #pantun 4d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Hidup ini indah & lagi indah memaafkan & bermaafan demi keharmonian #bangkok #thailand #zizanrazak #work #kitkat 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Dia terima ku sepenuh hati nya #sonia #zizanrazak #zizan #kitkat #bangkok #thailand 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 "Kenapa lelaki rambut cendawan yang kau pilih..kenapa bukan aku" done for today #kitkat #ZIZANRAZAK #PEARL @kmkmpearl 4d
  •   mintaro_1818 kalo msalah kecil pn org yg disna xboleh nk sabar , mcm mana nk kawin , bila kawin lg byk allah uji tahap kesabaran kita ,allah syg zizan , move on & find someone more better yg bleh wat kau bhagia , susah senang b'sma , bykkan berdoa n solat hajad smoga semuanya baik2 saja .. Ameen #ZTF always behind u 2d
  •   aini_azida93 zizan . . . . . 2d
  •   jgn_tgk_bahaya_spentot Kontroversi.. 2d
  •   ahmad_arif_kma Haha..lain kali sebelum nk jd keyboard warrior..@zizanrazak869 tulis tag mengikut gambar yg di ambil.. 2d
  •   mega_kenko Haha..laki cendawan lejen bro..famous klua kt buku sejarah 2d
  •   rhearessa Zizangkuuuuuuuuuuuu 1d
  •   kain_murah_dcempaka Hihi 19h
  •   airyneryien zizan 5h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Aku: kau tak paham ke aku tak nak kau
Dia: awak please saya suka awak saya nak awak jadi suami saya yang sah... Aku: dahla aku nak balik bye...!! #ZIZANRAZAK #PEARL #kitkat @kitkat
kalau ini JODOH aku kalau aku tak terima BODOH nya aku...!!!
5d
  •   necrotix_x bro @aqram23 bila ms wa halang lu bercakap. klu cr lu bercakap pun da mcm budak2 wa sebagai#freedomogspeech kena tegur lu. 1d
  •   aqram23 Sorry.. xde mase nak layan orang mcm lu la..@necrotix_x 1d
  •   necrotix_x bro @aqram23 walaupun kita tidak pandai tapi janganlah memandai-mandai kerana orang yang x pandai mungkin akan menjadi pandai setelah faham dan mengambil akan teguran yang di berikan, namun orang yang memandai-mandai tetap akan bodoh!!! kerana mereka tidak akan menerima teguran orang lain atas alasan mereka lebih pandai ,walhal merekalah yang paling bodoh!!!! itu lah di namakan bodoh sombong renung2 kan lah 1d
  •   nur.syaliza Melayu dengan fitnah / kutuk tak kan terpisah. 1d
  •   nor_hawanis Xnk komen pasal zizan cuma nk ckp ayat @necrotix_x blh pakai.. (peringatan utk dri sendiri) 1d
  •   harperprice_ @necrotix_x terbaik.. 11h
  •   _opie_olly_shoes_ Spe nama budak dlm pic tu ? 10h
  •   kur_rock_good Haiya... pasal org lain pun nak gaduh... hahahaha.. ape lah.. dah.. dah.. xpayah gaduh lah.. Kita duk kat dunia ni menumpang je.. kalau @zizanrazak869 boleh beli keta.. boleh beli rumah.. itu rezeki dia lah.. Kita nak support artis kita.. biarlah positive sikit.. Dari kita gaduh pasal org lain.. bagus kita fikir kita sendiri dulu... Berbuat baik.. kita di balas baik.. Ingat.. semua harta kat dunia hanya sementara.. tak payah lah gaduh pasal kain org.. kita jaga kain kita sendiri.. #Saya_Bukan_Marah #Kecewa_Bila_orang_gaduh_pasal_kain_orang_lain. Assalamualikum.. 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Z I Z A N R A Z A K
zizanrazak869 Aku tanya dah join ke belum .. Semua ..... Haaaa yang belum tu cepat2 join.
Yang dah join tu, join la lagi !!
Nak bagi free nie .. layari www.zizanmall.biz
Dan ikuti langkah seterusnya.
Tarikh tutup sehingga 9 April 2015 .
5d
  •   lopmazuwin Ssya pun nk join zizan.mall tu mana lah tau ada peluang dapat iphone tu 4d
  •   nurminah_fontanos Nak join macam mana ek...??? 4d
  •   zizanmallofficial Www.zizanmall.biz . Dftr dan post ke wall fb/invite friend/ share twitter . Ulangi esok utk tingkatkan penyertaan anda . 4d
  •   adli_efan dah dah dah 3d
  •   sarjenmuaz nk join . tapi takut tk dpat . sbb ramai sngat yng nk . hurmm takpelh zang . aku redha . hahaha 3d
  •   fbibeautyshop Belum lg 3d
  •   rusydan_husaini dah 2d
  •   shafika_hiera Jfghbhfv gjjbf hdc bvc- 17h

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 Hari pertama bekerja with thai prodction so cool mesra dan ramah #zizanrazak #kitkat #InstaSize #selamatpagi 5d

» LOG IN to write comment.

zizanrazak869 NAK TIDO DAH NI EPISOD 1 episod 2? Click @ashraf_rahman9 5d

» LOG IN to write comment.