[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter
5d obkwon
Normal OB Kwon
obkwon In the morning of Terengganu.. 5d

» LOG IN to write comment.

kohping Stray dogs are too mainstream so they let the goats loose! 1w

» LOG IN to write comment.

maoqhee Snokeling 1w

» LOG IN to write comment.

_azimazmi Aku dan 'Apih Je' dalam misi menambah koleksi cincin di Kuala Besut..
Yang ni pakai tapak dari Stainless Steel je. Aku guna batu permata dari jenis Opal Kalimaya.
Komposisi nye terdiri daripada Kiezulzuur+Air n other unsur yang menyebabkan berlaku pantulan warna.
Dari yang aku tengok batu ni die lebih kepada pantulan warna biru muda, sometimes nampak pantulan macam pelangi. Sebabnye butir2 Silica halus tersusun sgt rapi dan kemas yang membelok belokkan pantulan cahaya.
Batu Opal aku ni di kira biasa2 je sebab nilai Opal Merah dan Opal Hitam lagi mahal sbb Rare..Kebanyakannya di jumpai di Australia. Yang aku punye ni byk dijumpai di daerah Rangkasbitung, Indonesia.
2mon

» LOG IN to write comment.

charliedhillon If you ever want to learn how to dive or generally dive in Malaysia, I strongly recommend Turtle Bay Divers in Long Beach, Perhentian. Ask for Fizzy. She's the best. #travel #instatravel #TheBigFat2014Adventure #yatri2014 #wanderlust #malaysia #perhentian #islandlife #islandgirl #diving #turtlebay 2mon
  •   lisaguu 1mon
  •   fizzyfarfaraway Waaaah a shoutout for me?? Hehe awww shucks thanks babe! I'm so happy you girls had fun and are certified divers now! 1mon

» LOG IN to write comment.

syaq12.7 Ni anak kucing yg pertama aku bela... nama dia Flash...aku biasa kan diri aq abg SYAQ..okey lah....Flash nak tido dah ni.. 2mon

» LOG IN to write comment.

dianamahdzir Koala menung di kuala.. :P 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nishaari Cure for a heart-ache. 5mon
  •   ila1618 Alaaa...why tag aku kat kuah singgang. Nak sambal buluuuu :-P 5mon
  •   tyaachan Perghhh dap baq hang . Leleh 5mon
  •   hayatiamir Teringat nikmat mkn ikan bakar yg mera wt haritu.. 5mon
  •   nishaari Sedapp gle kann! @hayatiamir @tyaachan @ila1618. Weh best ke korang g candat sotong? Nak ikuut! 5mon
  •   hayatiamir Sedap glew la..nikmat kutt. Dgn ayaq nyoqq dia. Perghh.. Best2 gi candat. Kteorg pn g org sponsor..huhu. 5mon
  •   nishaari Xmabuk laut ke wei?? Bkn biasa org g malam ke? Anyway sapa sponsor? Wiwiwi @hayatiamir 5mon
  •   hayatiamir Alhamdulillah x..kteorg dah mkn ubat siap2. Tu kteorg grk lewat ptg tu. Mlm baru smpai port candat tu. Tu kne Tanya @izz_alya la sape yg sponsor.. 5mon
  •   ila1618 Leleh siot tgk gambar ni tgh2 malam. Hawauu nya perot. Menyanyi2 pulop masa ni 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon nadiey318
Normal nadia abdullah
nadiey318 Kepok leko kolo besut 5mon

» LOG IN to write comment.

habiriena_4ever Yang bersamaku itulah anak sdraku yg paling ngam,Uyin..hehehe:-D 5mon

» LOG IN to write comment.