amjadazhar Usrah semalam. Kadang-kadang, Allah kirimkan orang lain untuk titipkan peringatan. Kerana si abang tak selalu istiqamah dengan amalan. Tak setia dengan Tuhan.

Terima kaseh adik-adik yang ikhlas dalam amalannya. Moga tak terputus dek cuti dan pepeperiksaan.

Terus istiqamah. Dan kita tak pernah berhenti mengharap. :)
2d

» LOG IN to write comment.

  •   kctag Huhuhu....arini 23oct2014 bday mak kita yg ke 63....moga mak2 kita dipnjgkan umo dan kesihatan yg baik kan @zietajoe 2mon
  •   zietajoe Reallyy....alooo...kalu dekat leh celebrate sesama kan @kctag ... semoga mak kita sihat, ceria, aman, bahgia dan diberkati selalu amin...... 2mon
  •   kctag 2mon

» LOG IN to write comment.

paktam69 arabian nite.. 4mon

» LOG IN to write comment.

salmanyusop Iftar imbarihah. "Friendship is like you stand on a wet cement. The longer you stay the harder to leave. You can never go without leaving your footprint behind". *p/s gadis yg tak ada padan muka. Lain kali amik makanan banyak-banyak lagi 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ehakimhalim maklupa lamb dengan chicken sbb nak makan beef 8mon

» LOG IN to write comment.

princess_hunni_b My #dinner. Alhamdulillah.Very cheap yet so #tasty. #arabianfood #chicken #rice 9mon

» LOG IN to write comment.

nasrezzalnasir Banana flavored milk drink 9mon

» LOG IN to write comment.

iam_firdaus Dinner for tonight #MiddleEastStyle 10mon

» LOG IN to write comment.

addamiacarlisha Jom teka password !! 11mon
  •   aishahismail25 mcm mana nk padam gambar dlm ipad...huhuhuhuhu jenuh aku cari 11mon
  •   addamiacarlisha Dalam folder photo tu,ko tekan select kat atas belah kanan,pastu ko select gmbr.. nnt belah kiri ko jmpa gmbr tong sampah..pastu klik .. itulah caranya.. he he @aishahismail25 11mon

» LOG IN to write comment.