•   kctag Huhuhu....arini 23oct2014 bday mak kita yg ke 63....moga mak2 kita dipnjgkan umo dan kesihatan yg baik kan @zietajoe 3d
  •   zietajoe Reallyy....alooo...kalu dekat leh celebrate sesama kan @kctag ... semoga mak kita sihat, ceria, aman, bahgia dan diberkati selalu amin...... 3d
  •   kctag 3d

» LOG IN to write comment.

paktam69 arabian nite.. 2mon

» LOG IN to write comment.

salmanyusop Iftar imbarihah. "Friendship is like you stand on a wet cement. The longer you stay the harder to leave. You can never go without leaving your footprint behind". *p/s gadis yg tak ada padan muka. Lain kali amik makanan banyak-banyak lagi 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ehakimhalim maklupa lamb dengan chicken sbb nak makan beef 6mon

» LOG IN to write comment.

nasrezzalnasir Banana flavored milk drink 7mon

» LOG IN to write comment.

nwrizwandie The moment... 8mon

» LOG IN to write comment.

iam_firdaus Dinner for tonight #MiddleEastStyle 9mon

» LOG IN to write comment.

iam_firdaus Hai azam.. Hahaha @muhdalazam 9mon

» LOG IN to write comment.

addamiacarlisha Jom teka password !! 9mon
  •   aishahismail25 mcm mana nk padam gambar dlm ipad...huhuhuhuhu jenuh aku cari 9mon
  •   addamiacarlisha Dalam folder photo tu,ko tekan select kat atas belah kanan,pastu ko select gmbr.. nnt belah kiri ko jmpa gmbr tong sampah..pastu klik .. itulah caranya.. he he @aishahismail25 9mon

» LOG IN to write comment.