jmthuang Not exactly satisfied with every agenda here, but better than complaining without doing anything. 5mon

» LOG IN to write comment.

raihans_shop_murah Train pon nak rayo ko... hari2 mcm ni naya..haha... #alhamdulillah #syukur 7mon

» LOG IN to write comment.

blak3jm Continued post from Sunday.
Standing in the middle of the road.

#masjidjamek #wanderlust #instadaily
7mon

» LOG IN to write comment.

cintacuya Nak beramal..
Nak bersedekah..
Nak berbuat baik..
Nak berkawan.. Rasanya xperlu pilih bulu/warna/kaum/bangsa/agama kan.. Alhamdulillah, sy masih dikurniakan kudrat utk bantu buatkan makhluk ciptaanNya ukir sedikit senyuman dipetang hari ThankYou @lameyamalaysia
ThankYou @ellaaminuddin
ThankYou @jojieaminuddin
ThankYou @kindnessmalaysia

#projekkurma2015
#LRTmasjidjamek
#kindnessmalaysia
#lameyamalaysia
#kurmapercumauntukberbuka
#bsn40kebaikan
7mon

» LOG IN to write comment.

cintacuya Alhamdulillah, walaupun terkejar2 balik dari office, bergegas ke LRT, slmt juga smpai MasjidJamek dan aggihkan kurma kpd mereka yg terperangkap ditgh2 Kota sbg sntapan initial iftar Saya faham, balik kerja smua org pun penat..
Tp penat tu hilang bila kita nampak tgn yg menerima tu tersenyum ikhlas.. Terima Kasih Gelpren Jepsepahtu @nazeerasardi dan rakan kerana sudi turun padang join v all aggihkan kurma.. #projekkurma2015
#masjidjamek
#kindnessmalaysia

In syaa allah Khamis akn dtg kita akan aggihkan 5000pax kurma tajaan @lameya
Kpd yg berkelapangan jom le join..
In sya allah ella&jojie pun turun padang sama2 aggihkan kurma nt..
7mon

» LOG IN to write comment.

sitimerisa94 Ini mesjid india letak lingkungan pasar, katanya mesjid ini kalau kutbah jum'at pakai bahasa india karena di penuhi oleh orang orang india .. .
.
.
#mesjid #Malaysia #KLCC #Ramadhan #semangat #istiqomah #islam
8mon

» LOG IN to write comment.

hada2204dada Kompom aq lmbt lg,,,,
Bas kul 8.30.., kompom xsempat kejar.,,
Kompom kne beli tiket baru..,
Brpe byk hlgan da aq nk balik kg..,
Addeesssss.....
8mon

» LOG IN to write comment.

albyboy •AsymmetricSky• 9mon

» LOG IN to write comment.