sabryw IR student is me. The inspirators are them. Today I uploaded this picture and tagged their name on it. Vice versa, people will do the same when they took a pict with me. @dinopattidjalal @petergontha #iwansunito. 3mon
  •   sabryw Yuhuuuu, yang di germany @annaskaiskandamn ca va? miss both of you here -__- @anisasof 3mon
  •   anisasof MISS BOTH OF YOU TOOOOOO @sabryw @annaskaiskandamn 3mon
  •   annaskaiskandar Ahhhh samaaaa.... Aku jauh banget dari kaliaaan @sabryw @anisasof 3mon
  •   sabryw Jauh pake banget ka @annaskaiskandamn gue bngung mau kesana beli tiketnya pake apa, btw, how is your study? And just gimme your current contact so I will be able to text you 3mon
  •   annaskaiskandar Kesini dooonks pake pesawat lah cyin masa becaaaaak -_- ntar kt bisa jalan2 ke seluruh jermaaaan ️my study is fine, alhamdulillahhh. How about yours? Contact me through line yam: annaskaiskandar 3mon
  •   sabryw Naik pesawat sih pesawat, duitny cetak dimana? Well, everything is also fine here. Okay, I will text you later via line. Btw, lo tinggal sama siapa disana? @annaskaiskandamn 3mon
  •   annaskaiskandar Gw tinggal sm temen2 gw d sini org indoo, @sabryw hmmmm bisa lahh di tukang fotokopi terdekat wlwkwk 3mon
  •   rizaldy_sp Folback dong 2mon

» LOG IN to write comment.

sabryw "Indonesia is everything. Indonesia is my country, my land, my family..." (Mr.Dino Patti Djalal and Indonesia) #AkuCintaIndonesia 3mon

» LOG IN to write comment.

farahmachyana Coffe ambasador 5mon
  •   rintanovs Diet ngapa nduttt biar ateppp 5mon
  •   farahmachyana Diet itu butuh doa dan niat yg besar seperti badan gue sekarang ini, sekian- 5mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid Sandrina Malakiano - @smalakiano (Media Practitioner, Co-Founder of Polmark) 6mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid The Millennium Development Goals (MDGs) essentially embody the international commitments made at the United Nations World Summits and global conferences throughout the 1990s. By signing the Millennium Declaration world leaders pledged to halve the proportion of people suffering from hunger, ensure that all children can complete primary education, eliminate gender disparity at all levels of education, reduce under-five and infant mortality rates by two thirds, and halve the proportion of people without access to improved water sources by 2015. 6mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid "Jangan ditanya kenapa idola kalian gak dimainkan , karena ini pilihan terbaik !" ~ Coach Indra Sjafri 6mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid Development : Learning From The Pros.
Kuntoro Mangkusubroto (Head of President’s Delivery Unit for Development Monitoring and Oversight / UKP4), Basuki Tjahaja Purnama - @basuki_btp (Deputy Governor of Jakarta Province) & Tri Rismaharini - @risma_sby2015 (Mayor of Surabaya City)
6mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid Indonesia MDG Awards 2013 adalah satu program yang bertujuan membangkitkan semangat para pelaku pembangunan nasional khususnya Pemerintah Daerah (Kabupaten dan Kotamadya) di seluruh Indonesia, yang diwujudkan dalam bentuk penghargaan atau apresisasi bagi kesuksesan mereka dalam melakukan praktek cerdas yang sesuai dengan 8 target pencapaian Millenium Development Goals (MDGs). #UNFPA #MDG's 6mon

» LOG IN to write comment.

gamahadi Red carpet MDGs youth award 6mon
  •   dulcewaria Kmoh dapet award apah, beb? 6mon
  •   gamahadi Virginity award ka bebih hihihi...akoh cm tamu undangan kok. Buat keprok2 centong ajah 6mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid Moderator : Dino Patti Djalal (Duta Besar Indonesia Untuk Amerika Serikat 2010-2013). Pembicara : Basuki Tjahya Purnama (Wakil Gubernur DKI Jakarta), M. Ramdhan Pomanto (Walikota Makassar), Bima Arya (Walikota Bogor), Zainul Majdi (Gubernur NTB), Azwar Anas (Bupati Banyuwangi), Ridwan Kamil (Walikota Bandung) #ReformisHorizontal #Indonesia Unggul 6mon

» LOG IN to write comment.

faqihrasyid With My Most Charming Partner in Crime #ReformasiHorizontal #IndonesiaUnggul 6mon

» LOG IN to write comment.

meutiaaulia Hallo Pak Ahok 6mon

» LOG IN to write comment.