ieydajalil Well , it's true .

Kita dulu dengan kita sekarang , berbeza . Amat berbeza . Apa yang menjadikan kita berbeza ? Diri kita . Awak nak berjaya , then you go for it . Awak nak jatuh , then you do nothing to improve yourself .
And yes , jatuh bangun tu jugak yang menjadikan siapa kita hari ini . Be proud gaiss . Be positive as you can . Alhamdulillah , apa yang menjadikan aku kuat seperti harini , seorang anak , seorang pelajar , seorang usahawan muda , juga seorang hamba naif , hanya kerana Dia ya Rabbi . #AmyraTeam
#inspiredquotes
3w

» LOG IN to write comment.

abdhad1 #day3 #baby #kitten #love
Alhamdulillah. Baby dah dapat biasakan diri hidup kat rumah baru & dpt tuan baru..hee 🐈
3w
  •   kamal_k comeyyyyyy 3w
  •   al_amrun mati kelaparan nanti kucing tu klu ko jaga @abdhad1 3w
  •   abdhad1 @al_amrun ko jeles kann..aku bg makan cukup koott..smpai trlebih2 lagi. In shaa Allah gemokk. Nnt aku bwk jmpe ko buktikan. haha 3w
  •   abdhad1 @kamal_k menguji kesabaran tol time baru2 ambil dia haritu. Menjerit2 suara dia je dgr 1 umh..huhuhu 3w
  •   kamal_k haha..knpa dia terjerit2 ni??x biasa laa lg kot,kecik lg kn. 3w
  •   abdhad1 Yup @kamal_k . Myb sbb dia kcIk g. Kena pisah dari ibu & adk bradik dy yg lain. Environmnt pn lain. So mkn ms utk die sesuaikn diri. huhu. Nsb bek skrg die dh ok 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.